perjantai 7. kesäkuuta 2013

Kivikot ovat vaihtuneet santaan

Satakunta Enduro Cup Ry järjestää kesätapahtuman tänäkin vuonna, otettiin Jarskin ja Harrin kera tuntumaa tapahtumapaikkaan. Pieni pätkä saatiin reittiä linjailtua, samalla nappasin muutaman pätkän wanhalla Nokian E7 puhelimella ja yhdistelin lyhyen "tiiserin".


Tämän alkumaistiaisen jälkeen poikettiin linjaamaan likkojen kanssa reitin nk. motocross osuus valmiiksi. Mukavasti korkeuseroja, kinttu suorassa ajettavaa mutkaa ja pari pomppuakin. Vaikka vanhempi tässä kuvassa poseeraakin vesurin kanssa, en oikeasti ollut holtiton isä - lavastettu mikä lavastettu.


Paikka vaikuttaa kyllä perin oivalliselta ajotapahtumalle. Parkkitilaa on vaikka miten, sekä neljää täysin erilaista reittityyppiä. Nopeaa sorapohjaa, hiekkaa, hakkuuaukko sekä seulakivikkoa - kyl tuost hyvä tulloo.


Allaolevasta piiitkästä pattisesta soratiestä pitää pienillä koukkauksilla ottaa kovimmat vauhdit pois, saamme siis harrastaa syrjähyppyjä.


päiv. 13.6.2013
Viikolla 24 olemme reitin kanssa siinä vaiheessa, että ajettava peruslinja on olemassa. Tästä reitti muuttuu enää mahdollisten lisäpätkien myötä, joita ainakin nk. vasemmalle puolelle on hyvinkin mahdollista aikaan saada. Alla ilmakuva, johon huonosti sykronoitunut gps-viiva on yhdistetty - reitti ei itseään leikkaa, vaikka tässä kuvassa niin tapahtuukin.


päiv. 14.6.2013
Perjantai-iltaan on perisuomalaisiin riitteihin kuulunut väkijuomat ja kirves. Juomat olivat loppuneet, mutta kirveen kanssa nakersin nipun reitin merkinnässä tuiki tarpeellisia tikkuja. Huomenissa merkkaamaan hakkuuaukion polku ja napsimaan mahdollisesti videota valmiista reitistä.


päiv. 16.6.2013
Kepit isketty maahan ja lopullinen linjaus tehty. Enää pois jokunen risu, hieman kivenpyöritystä ja ennen tapahtumaa loput reittinauhat. Alla hissukseen körötelty panssarivideo lenkistä tästä.

2 kommenttia:

  1. Oothan kyllä suomen ahkerin reitin tekijä

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia. Puuhaillaan niin kauan kuin tuntuu mukavalta. Suolana tässä on se, että pääsee ajamaan paljon erilaisia reittejä / maastoja.

    VastaaPoista