keskiviikko 7. elokuuta 2013

Netti on pyöräilijän(kin) kaveri.

Kansalaisen karttapaikka on hieno palvelu, jota tutkimalla tulee helpommin lähdettyä maastolenkille pyörän kanssa. Männä iltana tuli tuota testattua, niin jokusen vuoden alueella asuneenakin bongasin nätin metsätieverkon, jossa en vielä ollut käynyt. Pari tuntia meni kuin siivillä (pyörillä), pimeä yllätti, mutta mukavaa oli. Hirvikärpäset ovat muuten saapuneet, juuri huomasin sen...
 
 
Pori on saanut mainetta pyöräily-ystävällisenä kaupunkina, johon virteen voin kyllä yhtyä - sekä virtuaalipuolella, että aivan käytännössäkin. Talven läpi työmatkapyöräilevänäkin oli joka aamu kevyet väylät aurattuna, sekä yleisestikin väkilukuun ja verokertymään suhteutettuna hyvässä kunnossa. 
Virtuaalipuolella on Porilla tarjota mainiot pyöräilykartat, jotka voi .pdf-muotoisena ladata koneelle ja tutkailla "minne sitä tänään lähtisi". Kartat löytyvät tästä linkistä. 
Maastopyöräilijä voi Porin luontoreitteihin tutustua myös ladattavien karttojen avulla, jotka Pori tarjoilee täällä.
Sokerina pohjalla on sekä webissä, että älypuhelimen softana toimiva "Satasykkeli", jossa on valmiita reittejä aivan klikkauksen päässä. Tämä palvelu löytyy Porin Matkailu Oy Maisan sivuilta, tästä linkistä.
Tuskin meillä Porilaisilla on ainoa etuoikeus tulla näin hyvin palvelluksi, joten tutustukaa paikkakuntanne verkkopalveluihin. Hetken verkossa virtuaalireittiä tutkittuasi tunnet kummaa vetoa ottaa pyörä tallista ja lähteä vinttaamaan tuo ihan oikeasti. Sotkemisiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti