tiistai 15. lokakuuta 2013

Porukalla liikkumassa

Tässäpä oiva vinkki esimerkiksi työporukan tyky-päivään tai vastaavaan ohjelmaksi.
Olemme opiskeluaikoina perustetun yhdistyksen puitteissa pitäneet yli kymmenen vuoden ajan syyskokouksen kaksipäiväisenä, seuraavalla konseptilla: lauantaina aktiviteettia - kokous - sauna ja Sunnuntaina toivutaan.
Tänä vuonna oli järjestävällä taholla ideat aktiiviin hakusessa, kunnes mieleeni juolahti vuokrata velipojalta maastopyöriä ja mobilisoidaan mökkeilyn oheen pyöritys metsäpoluilla.
Lastasin kokouspaikkaan lähtiessä peräkärryyn 10 kpl maastopyöriä ja yksi yhdistyksen jäsen huolehti sopivan reitin, sekä kaksi olutkätköä matkan varrelle.

 
Pelipaikka ei olisi voinut paljoa parempi pyöräilylle olla, Säkylän kuivaa hiekkakangasta. Vuotuista aktiviteettia ei oltu muille kavereille kerrottu, ainoastaan kehoitettu ottamaan verkkarit mukaan.
 

Kun koko remmi oli kasassa, lähdimme reippailemaan. Toinen taukopaikoista oli mahtava laavu, johon olutsäkin ohella oli jemmattu myös makkarat mieheen.


Valmiiseen nuotiopaikkaan oli muikea sytyttää roihu laavun lähellä olleen liiterin kuivista puista. Joidenkin puuskutuksesta oli pääteltävissä, että taukopaikalle saavuttiin juuri oikeaan aikaan.


Osa porukasta on tässä niin tohkeissaan, että kuvaaja saa rauhassa sohia kännykällä tunnelmapaloja.


Kelpo lenkin jälkeen on vielä hoidettava muodollisuudet pois, eli kokoustaminen aurinkoisella terassilla. Säätietoja tutkaillessa näyttää, että olimme liikkeellä syksyn viimeisessä lämpimässä viikonlopussa.
Kokouksen jälkeen saunaan ja kamerat pois...


Mikäli tämä idea tuntuisi sopivalta myös sinun aktiviteettinälkääsi, ota yhteyttä Artoon tämän linkin kautta, tai jätä viesti kommenttikenttään tähän blogiin.
Artsilta saat tykypäivääsi vaikka "avaimet käteen" periaatteella valmiin retken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti