keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Uusi kausi ja vanhat kujeet.

Tästä se taas lähtee, meinaan harraste-endurosarjat käyntiin. Karhuenduro starttaa 21.9 Euran mainiolla reitillä, Satakuntaenduro viikkoa myöhemmin 28.9 Punkalaitumella ja Jokamiesenduro 5.10 Hämeenlinnassa.
Satakuntaenduron tapahtumaan olin taas perinteisesti panostani antamassa reittitalkoissa, joissa oli kiitettävästi väkeä mukana. Monipuolinen, kolmen täysin erilaisen maastokokeen sisältämä reitti tuli valmistettua.
Ensin ajetaan todella teknistä ja hidasvauhtista "Suomienskaa" kivien ja juurien seassa, siitä nopealle ja pitkälle sänkipellolle ja viimeiseksi pienen tiesiirtymän jälkeen vanhan crossiradan ja sen ympärysmetsän ylle reititettyä polkua.
Paikkaa voin varauksetta suositella, joten kaikki joukolla mukaan. Reitti on mielekäs, parkkitilaa löytyy, prätkän pesumahdollisuus sekä tilamyymälästä (Metsärannan liha Oy) vimosen päälle olevat tuotteet tuliaisiksi.
Matkaa Punkalaitumelle tuli reilu sata, joten oli järkevää ympätä samaan kulkimeen kolme talkoolaista. Takakontti oli vähintäänkin miehekäs, kun kuraiset kamppeet sinne pikaisesti runttasimme - kolme pyörää kun oli pakko kuljettaa avokärryllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti