perjantai 12. huhtikuuta 2013

Talven selkä taittui

Tämä viikko 15 on kulunut reissun päällä, joten viikolta ei ajouutisia ole kertynyt. Torstai-perjantai oli vihdoin käänne termisen kevään puolelle, niin ainakin etelässä uutisoitiin.

Viime viikonloppuna kuitenkin olin ajamassa, Satakuntalaisen Karhuenduro ry järjestämässä ajotapahtumassa Mouhijärven reitillä. Tapahtuma tarjosi todella nautinnollisen päivän. Tuttuja kasvoja, leppoisaa jutustelua, aurinko paistoi ja ajettiin talven parhaassa spoorissa. Uusi ajokki toimi kuin kello, se ajosuoritusta analysoivakin kello muuten tykkäsi. Kunto oli myös kohdallaan - huitaisin kaikki kierrokset yhteen soittoon, eikä keho vielä piiputtanut.
Mouhijärveläiset pitivät paikalla buffettia, joten kuumaa rokkaa, talikaapelia ja muuta energiapitoista oli tarjolla ajon loputtua. Tätä se on aikuisen harrastustoiminta parhaillaan.


On tämä metkaa... Pääsiäinen meni, huhtikuussa ollaan tanakasti ja umpijäässä olevaa syvää spooria ajetaan. Alhaalla näkymä Huhtikuun 7. päivältä, jolloin saatiin vielä sakean pyryn saattamana pari-kolme senttiä uutta lunta - niin kuin ei tuota jo tarpeeksi olisi ollut.

 
Viikonloppuna onneksi päästiin hieman teemaankin. Satakuntaenduron finaali ajetaan 27.42013 Kokemäen mainiossa Kynsikankaan maastossa. Olimme talkoilemassa muutaman aktiivin kanssa tuota tulevaa tapahtumaa varten. Keli oli niin "enduro" kuin mahdollista, vettä satoi ja runsas lumi oli Satakuntalaisittain sanottuna paksua mössöä. Tarkastimme maaston, että mitään yllättävää ei syksyn jälkeen ole ilmaantunut, sekä hieman mietimme pieniä muutoksia reittiin.
Katselin aamulla kelin niin tympeäksi, että päätin piristää sadepäivän viettoa lastaamalla kaasugrillin peräkärryyn, makkarapaketeita sekä jokaiselle yhden oluen. Kuvassa Satakuntaenduron voimahahmo Lehtinen kärventää jo ensimmäistä erää putkipihveistä.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti