lauantai 16. marraskuuta 2013

Karttapyörähaahuilua ja mopon tuunausta.

Viikolla oli mahdollisuus lähteä viettämään ulos laatuaikaa, joten piirtelin karttaan parinkympin lenkin Ahlströmin metsissä risteileviä metsäteitä pitkin.
Ihmeellisesti tuolla pelkällä läpyskälläkin pärjäsi, vaikka mahdollisuuksia väärän polun valintaan on huimasti. Suosittelen lämpimästi tutustumista tämän uuden Porin pohjois-osiin, yleiseltä liikenteeltä puomein suljettuja teitä menee kilometri tolkulla hienossa metsämaisemassa. Hienoa fillarireittiä tosiaan.


Ahlstöm on panostanut muutamana viimeisenä vuotena paljon elämysmatkailuun, ja uusia virikepaikkoja onkin pystytetty. Tässä ollaan kuvatauolla Enträskijärvellä, johon tämä suuri isäntä järjestää maksavalle väkijoukolle kalastus- ja saunapäivää. Jalompaa kalaa on järveen kannettu, joten tuonne ei ole asiaa "jokamieskalaan".
Tallissa olen touhunnut Hondaan sähköt, sekä tuon "kolmannen tavan" kesyttää kurapyörän äänet - joten nyt kipitänkin päivittämään tuon edellisen artikkelin valmiiksi.
Kameran muistikortissa on myös sähköistyksestä kuvia, josta saankin mukavasti seuraavan aiheen. Tämä "endurointi" on eri keskustelupalstojen vakiokamaa - siis siihen liittyvien kysymysten puolesta, että tähän aihealueeseen liittyvät artikkelit taidan jossain tulevaisuuden hamassa koostaa omaksi osastokseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti